Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

Home > Occasions

Een occasion met BOVAG garantie aanschaffen?

Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen is een echte specialist als het gaat om het afleveren en technisch inspecteren van kwaliteitsoccasions. Bekijk hieronder onze voorraad en die van onze collega-bedrijven Van der Sluijs Auto’s in Driebergen en Zeist, Autobedrijf Remco Linnebank in Houten, Autobedrijf Hofplein in Vianen en Bosch Car Service Den Dolder.

Wij beschikken over een groot aanbod aan tweedehands auto’s. Ons aanbod bestaat uit een constante in- en uitloop van meerdere merken zoals onder andere BMW, Citroën, Fiat, Ford, Kia, Mercedes-Benz, Mini Cooper, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Subaru en Volkswagen.

Bekijk een van deze occasions bij Vrielo & van Rooijen

Wilt u een onze kwaliteitsoccasions bekijken op een van onze vestigingen? Dat kan natuurlijk. U kunt een proefrit aanvragen en de gehele aankoop wordt bij Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen geregeld. Bel vooraf even om er zeker zijn dat de auto aanwezig is op de gewenste locatie. U profiteert altijd van 6 maanden BOVAG-occasions garantie en u kunt vertrouwen op een technisch 100% in orde kwaliteitsoccasion.

Waar vindt u onze occasions?

Wilt u een van onze occasions bekijken? Let op! Onze auto's staan verspreid over onze locaties in Nieuwegein, Vianen, Driebergen, Houten en Den Dolder. Het is dus handig om een afspraak te maken.
Auto bezichtigen? Bel eerst 030 - 634 05 40


Uw volgende auto per maand betalen?

Wij kunnen u over diverse mogelijkheden informeren om uw auto te laten financieren.


Actueel aanbod gebruikte auto's