Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeOver onsVacaturesTechnisch specialist met APK

Vacature Technisch specialist met APK

Voor onze vestiging in Nieuwegein zijn wij wegens pensionering van huidige collega's per direct op zoek naar een technisch specialist met APK-papieren. Ben of ken jij een autotechnicus die op zoek is naar een leuke en leerzame werkomgeving met veel afwisseling? Dan komen we graag met je in contact!

Wij zijn echte doeners en houden ons bezig met alles dat wielen heeft.

Niet voor niets noemen wij onszelf dan ook DOENERS IN MOBILITEIT. Autobedrijf Vrielo & Van Rooijen is onderdeel van de Knoop Autogroep. Wij zijn er voor iedereen. En dat zorgt voor de nodige afwisseling op de werkvloeren van onze werkplaatsen. Zo zie je bij ons niet alléén maar "oude beestjes" of "saaie leaseauto's" voorbij komen 😉, maar een mix van de nieuwste elektrische voertuigen, Range Rovers en BMW's met V8 motoren, bedrijfswagens, youngtimers en campers.

Deze vacature in het kort:

Dienstverband   : Full-time ( 38 uur )
Contract   : Vast ( in overleg na proeftijd )
Vereisten:   : APK-papieren
Locatie   : Nieuwegein

Je taken zijn onder andere:

  • stellen van diagnoses en opsporen van storingen (mechanisch en elektrisch) door gebruik te maken van moderne analyseapparatuur
  • uitvoeren van (groot)onderhoud en reparatie aan personenwagens
  • verzorgen van APK-werkzaamheden en de benodigde aan- en afmeldingen regelen 

Ben jij als automonteur nooit uitgeleerd?

Wij zoeken een technisch specialist die nooit uitgeleerd raakt. Je krijgt bij ons op de vloer de kans om uitdagende projecten aan te pakken. Wat dacht je van de revisie van een 6-cilinder dieselmotor? Of het stellen van diagnoses bij een nieuw elektrisch voertuig. Wij bieden je de tools, moderne apparatuur waarmee jij jouw ding kunt doen.

Je kunt jezelf op de werkvloer blijvend ontwikkelen, maar er is meer! Wij bieden onder meer bijscholingsmogelijkheden via onze franchise organisatie Bosch Car Service. Blijf je zelf ontwikkelen en er zullen genoeg doorgroeimogelijkheden zijn binnen onze groep.

Het profiel van onze nieuwe technisch specialist:

  • een afgeronde opleiding Autotechniek
  • ervaring in de werkplaats
  • bevoegdheid tot het uitvoeren van de APK

Meer over de Knoop Autogroep

De Knoop Autogroep is er voor firma en familie. Voor iedereen dus. Voor bedrijven die hun wagenpark willen laten onderhouden en voor families waarbij elk gezinslid zijn of haar eigen mobiliteitswensen heeft. Iedereen is welkom, want hoe meer zielen hoe meer vreugde. En die familiaire sfeer zie je ook in ons team terug.

We groeien! Dus kom jij snel ons team versterken?

Ondanks dat we met 6 vestigingen ten oosten en zuiden van Utrecht inmiddels best groot zijn geworden, gedragen we ons graag klein. Onze cultuur is als die van de buurtgarage. Dat betekent niet dat we een ouderwetse aanpak hanteren, want we gebruiken de nieuwste apparatuur waarmee we elk merk en type auto in onderhoud kunnen nemen.

Werken bij Autobedrijf Vrielo & Van Rooijen?

Stuur jouw CV en motivatie naar jaco@knoopautogroep.nl. Voor meer informatie neem je contact op met Jaco Knoop, bereikbaar op 06 - 22 37 57 12.