Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeVerhuur

Huur een bus bij Autobedrijf Vrielo & van Rooijen

Sinds kort kunt u een bestelbus huren bij Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen. U heeft keuze uit twee verschillende bestelbussen, de Nissan Primastar en de Mercedes Sprinter. De Nissan is iet wat kleiner dan de Mercedes. De Mercedes Sprinter is bedoeld voor gelegenheden waar u veel en/of grote spullen moet vervoeren. De Nissan Primastar daarentegen is net wat kleiner, dus geschikt om minder spullen te vervoeren. Reserveren? Bel dan nu naar 030-6355100 om een reservering te maken.

Bestelauto huren in Nieuwegein

Wilt u een bestelwagen huren in de buurt van Nieuwegein, Vianen, De Meern, Vleuten, Utrecht of Houten? U kunt bij Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen vanaf €35,- per dag een gloednieuwe bestelbus huren. Voor informatie kunt u mailen naar info@vrielo.nl. Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen grote auto tot uw beschikking? Onze verhuur service kan een prima uitkomst bieden.

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van UtrechtWilt u de Nissan Primastar huren voor een dag of langer? Bel dan naar 030-6355100 om een reservering te maken. De Nissan Primastar leent zich uitstekend voor het vervoeren van middelgrote vrachten. U heeft beschikking over een flinke laadruimte en de bedrijfsauto heeft een flink trekvermogen.

Meer informatie Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Nieuwegein

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in VianenDe Mercedes Sprinter komt volledig tot zijn recht wanneer u veel of grote spullen moet vervoeren. De eindeloze laadruimte biedt onderdak aan al uw spullen. Een busje op dagelijkse basis huren hoeft niet duur te zijn. Bel naar 030-6355100 voor meer informatie of om een reservering te maken.

Meer informatieContact opnemen