Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

Home > Verhuur

Huur een bus bij Autobedrijf Vrielo & van Rooijen

Sinds kort kunt u een bestelbus huren bij Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen. U heeft keuze uit twee verschillende bestelbussen, de Nissan Primastar en de Mercedes Sprinter. De Nissan is iet wat kleiner dan de Mercedes. De Mercedes Sprinter is bedoeld voor gelegenheden waar u veel en/of grote spullen moet vervoeren. De Nissan Primastar daarentegen is net wat kleiner, dus geschikt om minder spullen te vervoeren. Reserveren? Bel dan nu naar 030-6355100 om een reservering te maken.

Bestelauto huren in Nieuwegein

Wilt u een bestelwagen huren in de buurt van Nieuwegein, Vianen, De Meern, Vleuten, Utrecht of Houten? U kunt bij Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen vanaf €35,- per dag een gloednieuwe bestelbus huren. Voor informatie kunt u mailen naar info@vrielo.nl. Gaat u binnenkort verhuizen en heeft u geen grote auto tot uw beschikking? Onze verhuur service kan een prima uitkomst bieden.

De ophaal- en terugbreng locatie van onze huurbussen is Houten, bij ons collegabedrijf Remco Linnebank:
Autobedrijf Remco Linnebank, Peppelkade 7, 3992 AL Houten

Nissan Primastar huren in de buurt van Utrecht

Nissan Primastar huren in de buurt van UtrechtWilt u de Nissan Primastar huren voor een dag of langer? Bel dan naar 030-6355100 om een reservering te maken. De Nissan Primastar leent zich uitstekend voor het vervoeren van middelgrote vrachten. U heeft beschikking over een flinke laadruimte en de bedrijfsauto heeft een flink trekvermogen.

Meer informatie Contact opnemen

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in Nieuwegein

Een Mercedes-Benz Sprinter huren in VianenDe Mercedes Sprinter komt volledig tot zijn recht wanneer u veel of grote spullen moet vervoeren. De eindeloze laadruimte biedt onderdak aan al uw spullen. Een busje op dagelijkse basis huren hoeft niet duur te zijn. Bel naar 030-6355100 voor meer informatie of om een reservering te maken.

Meer informatieContact opnemen

De Citroën Jumper, ideaal voor klussen

De Citroën Jumper, ideaal voor klussenDe Citroën Jumper is ideaal voor verschillende klussen dankzij zijn brede laadruimte en enorme laadvermogen. Het is mogelijk om deze bestelbus een dag, meerdere dagen of zelfs alleen een dagdeel te huren. Dus heeft u een ruime bestelauto nodig voor een dagklus? Dan kunt u bij Autobedrijf Vrielo terecht. 

Meer informatieContact opnemen