Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeServiceAPK

APK Nieuwegein regelt u bij Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen

Bij Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen in Nieuwegein kunt u terecht voor uw APK.Om boetes te voorkomen en ook voor uw eigen veiligheid, is het verstandig een jaarlijkse APK-check (Algemene Periodieke Keuring) te laten uitvoeren door een erkende garage. De overheid heeft deze keuring ingevoerd om te controleren of alle Nederlandse voertuigen die zich op de openbare wegen begeven, verkeersveilig zijn, juist geregistreerd staan en aan de milieunormen voldoen.

Wees op tijd met de APK

Voldoet uw auto niet langer aan de keuringseisen? Dan mag u niet meer rijden tot uw voertuig aan alle eisen voldoet.

Als bestuurder wilt u immers voorkomen dat u niet meer de weg op mag. Bent u te laat met de APK, maar begeeft u zich wel op de openbare weg? Dan riskeert u een hoge boete. Bij een eventueel ongeval behoudt uw verzekeringsmaatschappij zich bovendien het recht voor om niet uit te keren.

Vergeet de APK daarom niet vroegtijdig in te plannen bij Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen.

Wanneer de APK-keuring laten uitvoeren?

Bent u benieuwd tot wanneer uw APK geldig is? Bekijk uw (digitale) post van de RDW of raadpleeg bij twijfel de website van de RDW. Daar vindt u de laatste keuringsdatum van uw voertuig terug.

Vindt u het prettig om de auto (ruim) voor de vervaldatum door ons te laten keuren? Dat is uiteraard geen probleem. De experts van Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen keuren uw voertuig al vanaf twee maanden voor de vervaldatum. Dit heeft geen gevolgen voor uw volgende keuringsdatum. Deze blijft gewoon staan.  

Hoe voorkomt u afkeuring?

Het kan natuurlijk zijn dat uw voertuig niet door de keuring komt. De oplossing is dan in de meeste gevallen simpel: Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen repareert uw auto zo snel mogelijk, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Wilt u liever zeker zijn van uw zaak en niet het risico lopen op een afkeuring? Kies er dan voor om door ons tussen de jaarlijkse keuringen door onderhoudsbeurten (kleine en/of grote beurt) uit te laten voeren. Door uw auto regelmatig te laten controleren, voorkomt u een afkeuring, blijft uw voertuig goed onderhouden en in excellente staat.

Waarom een APK bij ons in Nieuwegein?

Bij Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen in Nieuwegein laat u uw auto tegen een voordelig tarief keuren. Onze ervaren monteurs beschikken over de juiste kennis, apparatuur en ervaring om de APK vakkundig en efficiënt uit te voeren. Of het nu gaat om een bedrijfswagen, een kleine auto of een elektrische auto: we keuren alle type auto’s, ongeacht het merk.

Bij Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen profiteert u van:

  • Een scherpe prijs;
  • Leenauto of -fiets, indien nodig;
  • Ervaren en vakkundig personeel;
  • APK in combinatie met een grote of kleine beurt;
  • Direct uit te voeren reparaties, altijd eerst in overleg met u.

Wilt u een afspraak maken voor de volgende APK van uw voertuig? Of heeft u een vraag over onze services? Neem dan contact met ons op via de website of bel 030 - 634 05 40.

Maak een werkplaatsafspraakNeem contact met ons op

Lees meer: