Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

Home > Service

Service

Reparatie, onderhoud en montage. Voor alle facetten van de service aan uw auto bent u welkom. Van APK keuringen tot het wisselen van banden bent u bij Vrielo & van Rooijen aan het juiste adres. Ons autobedrijf in Nieuwegein is goed bereikbaar vanuit de omgeving Utrecht. Maar ook de autobezitters uit IJsselstein en Leidsche Rijn weten ons goed te vinden. Onze kracht is het tot in de details nakomen van afspraken en te werk gaan met de juiste kennis voor elke specifieke taak.

Autobedrijf Vrielo & van Rooijen, specialist in SAAB.

Autobedrijf Vrielo & van Rooijen heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd tot SAAB garage. Er is een schat aan kennis aanwezig over de techniek van verschillende SAAB modellen zoals de SAAB 9-2X, de SAAB 9-7X, de SAAB 9-3 Sport Estate, de SAAB 9-5 sport Sedan en nog veel meer. Autobedrijf Vrielo & van Rooijen is expert op het gebied van onderhoud en reparatie en biedt aantrekkelijke tarieven. Voor een vakkundige afhandeling bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn gevestigd in Nieuwegein, in de buurt van Utrecht. Wilt u er zeker van zijn dat uw SAAB in goede handen is? Kom naar Autobedrijf Vrielo & van Rooijen, specialist in SAAB.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Bel direct Contact 

Haal & Brengservice

Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen brengt u graag even weg wanneer u uw auto heeft langs gebracht voor een onderhoudsbeurt. Is de auto klaar? Dan komt onze chauffeur u weer eventjes ophalen. Vraag naar de mogelijkheden.

Autostalling

Autobedrijf Vrielo & van Rooijen is al meer dan 35 jaar actief, die ervaring is terug te zien in de kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij bieden een droge en veilige stalling voor youngtimers en oldtimers. U hecht veel waarde aan uw auto en daarom is het belangrijk dat deze op een veilige plek staat. Uw auto staat goed beveiligd in een gesloten ruimte waar niemand onbeheerd bij kan komen. U kunt 7 dagen per week bij uw auto. Bij ons is het mogelijk om uw auto alleen in de winter te stallen of juist in de zomer.

Bel directContact

Occasions

Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen verkoopt ook occasions. Klik hier om ons huidige aanbod van de vestigingen in Nieuwegein, Houten en Driebergen te bekijken.