Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeOccasionsPeugeot occasions Nieuwegein

Betrouwbare Peugeot occasions in omgeving Nieuwegein

Op zoek naar een Peugeot occasion in de omgeving van Nieuwegein? Begrijpelijk, het Franse automerk staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding, hoge mate van comfort én flinke dosis power. Maak plaats voor de koning onder de auto’s.

Actueel aanbod Peugeot occasions bij Vrielo & Van Rooijen

Kracht, souplesse en snelheid

U herkent een Peugeot aan zijn leeuwachtige voorkomen: krachtig, soepel en snel. Het is daarom niet verwonderlijk dat grondlegger Emile Peugeot ervoor koos dit dier op te nemen in het logo. In de loop der tijd heeft het logo diverse metamorfoses ondergaan, maar is de boodschap van Peugeot altijd hetzelfde gebleven: het bieden van ongekend rijplezier met de souplesse en speelsheid van een leeuw. Eigenschappen waaraan het automerk zijn ijzersterke reputatie op het gebied van wendbaarheid en wegligging dankt.

Motion en e-Motion

Met de lijfspreuk Motion & e-Motion geven de auto’s van Peugeot uitdrukking aan de visie dat emotie centraal moet staan in de rijbeleving. Het automerk is voortdurend in beweging en laat met de ‘elektrische e’ zien in te zetten op vernieuwende modellijnen die klaar zijn voor de toekomst.

De auto voor het moderne leven

De huidige generatie Peugeot-modellen speelt in op de behoeften en de verwachtingen in het moderne leven. Voor de kortere afstanden zijn de compacte Peugeot 108 en de Peugeot (e-)208 ideale metgezellen, dankzij hun grote wendbaarheid en zuinigheid. De robuuste en rijk uitgeruste Peugeot 2008, Peugeot 3008 en Peugeot 5008 zijn er op hun beurt op toegerust de ‘Nederlandse savannes’ te trotseren. Deze stoere SUV’s combineren de kracht van terreinwagens met het comfort van personenauto’s. De ruimte en het flexibel in te delen interieur maakt deze auto’s tevens inzetbaar als gezinsauto. Wie nog een slag groter zoekt, komt uit bij de Peugeot Rifter, een auto met maar liefst 7 zitplaatsen (of een enorme bergruimte voor uw bagage wanneer de achterste stoelen zijn ingeklapt).

Peugeot occasion in Nieuwegein

Bent u een liefhebber van Frans comfort en zoekt u een krachtige, goed onderhouden auto die is voorzien van de nieuwste technologieën? In dat geval heeft u alle reden om voor een Peugeot occasion te gaan. Kiezen voor een occasion via Bosch Car Service Vrielo & Van Rooijen in Nieuwegein (onderdeel van Knoop Autogroep), is kiezen voor kwaliteit en de zekerheid van onze heldere servicebeloften. We hebben een breed aanbod goed onderhouden occasions van diverse topmerken voor u beschikbaar.

Bezoek een van onze showrooms

Wilt u graag zelf een kijkje komen nemen? U bent van harte welkom op onze showroom in Nieuwegein en die van onze collega-vestigingen in ZeistDriebergen en Vianen. Zij nemen uitgebreid de tijd om u te adviseren over de auto die perfect aansluit bij uw gebruikswensen. Vraagt u gerust een proefrit aan!

Maak gebruik van onze auto aankoophulp

Is het type auto dat u zoekt momenteel niet bij ons op voorraad? Dan helpen we u graag verder via onze auto aankoophulp! Wanneer u ons uw voorkeur(en) doorgeeft, gaan wij voor u op zoek naar de perfecte auto. Hebben we een match? Dan verzorgen we – als u dat wenst – ook de prijsonderhandeling en/of de inruil van uw bestaande auto. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaald en dat u de beste prijs voor uw huidige auto ontvangt.

Bekijk onze auto aankoophulp

Zie ook: