Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeVrielo en van Rooijen

Welkom bij Bosch Car Service
Vrielo & van Rooijen

Vanaf 1 december op de Parkerbaan 3 te Nieuwegein

 

Wat kunt u verwachten bij ons autobedrijf?

   

Autobedrijf Van Rooijen staat al jaren bekend om eerlijk en degelijk onderhoud tegen concurrerende tarieven. Daar zal niets aan veranderen. Net als dat u de bekende gezichten van Van Rooijen ook in het 'nieuwe' bedrijf zult terugzien. Wat u wel gaat merken, is dat wij met deze stap klaar zijn voor de toekomst. Zo zult u bij Vrielo & van Rooijen ook elektrische auto's in de werkplaats terugzien en blijven wij ons ontwikkelen. Als officiële Bosch Car Service garage volgen en profiteren wij volop van de innovatie van dit sterke, internationale merk.

Vanaf nu ook voor uw volgende auto

Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor een nieuwe tweedehands auto. In onze showroom zult u altijd zo'n 20 auto's aantreffen in diverse prijsklasses. Maar onze totale voorraad occasions is veel groter, verspreid over onze vestigingen in Vianen, Driebergen en Nieuwegein.

Bekijk de occasions

 
  • Bosch Car Service
  • BOVAG Autobedrijf
  • RDW Erkend

1 DECEMBER: OPEN DAG

Op zaterdag 1 december is er een Open Dag bij Vrielo & van Rooijen. U bent van harte uitgenodigd kennis te maken met ons nieuwe autobedrijf, onder het genot van een hapje en een drankje.


Autobedrijf Vrielo & van Rooijen
Slechts 2 minuten verderop

autobedrijf-vrielo-van-rooijen-nieuwegein

Direct een afspraak maken?