Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeOver onsVacaturesAutomotive studenten

Automotive studenten

Voor onze vestigingen zijn wij altijd op zoek naar geïnteresseerde en gemotiveerde studenten. Ben jij of ken jij een student automonteur die op zoek is naar een leuke en leerzame werk-/stageomgeving met veel afwisseling? Dan komen we graag met je in contact!

Wij zijn echte doeners en houden ons met bezig met alles dat wielen heeft. Niet voor niets noemen wij onszelf dan ook DOENERS IN MOBILITEIT. Knoop Autogroep is er voor iedereen. En dat zorgt voor de nodige afwisseling in onze werkplaatsen. Zo zie je bij ons niet alléén maar "oude beestjes" of "saaie leaseauto's" voorbij komen 😉, maar een mix van de nieuwste elektrische voertuigen, Range Rovers en BMW's met V8 motoren, bedrijfswagens, youngtimers en campers. Je kan dus veel en gevarieerd leren bij ons op de werkvloer!

Een stage met toekomstperspectief

Als stagiair of leerling automonteur wordt je goed begeleid door onze ervaren collega's. En je krijgt voldoende vrijheid en ruimte om jezelf te ontplooien. Je kunt jezelf in onze bedrijven blijvend ontwikkelen. Heb je eenmaal je diploma gehaald, is er meer! Wij bieden onder meer bijscholingsmogelijkheden via onze franchise organisatie Bosch Car Service. Blijf jezelf ontwikkelen en er zullen genoeg doorgroeimogelijkheden zijn binnen onze groep! 

Jouw profiel:

  • Bezig of net klaar met een technische automotive opleiding;
  • Enige ervaring in de werkplaats is een pluspunt.

Meer over de Knoop Autogroep

De Knoop Autogroep is er voor firma en familie. Voor iedereen dus. Voor bedrijven die hun wagenpark willen laten onderhoud en voor families waarbij elk gezinslid zijn of haar eigen mobiliteitswensen heeft. Iedereen is welkom, want hoe meer zielen hoe meer vreugde. En die familiaire sfeer zie je ook in ons team terug.

We groeien! Dus kom jij snel ons team versterken?

Ondanks dat we met 7 vestigingen ten oosten en zuiden van Utrecht inmiddels best groot zijn geworden, gedragen we ons graag klein. Onze cultuur is als die van de buurtgarage. Dat betekent niet dat we een ouderwetse aanpak hanteren, want we gebruiken de nieuwste apparatuur waarmee we elk merk en type auto in onderhoud kunnen nemen.

Stage lopen bij Autobedrijf Vrielo & Van Rooijen?

Voor meer informatie neem je contact op met Jaco Knoop, bereikbaar op 06 - 22 37 57 12. Of stuur ons een e-mail via onderstaande link.

Neem contact met ons op