Direct contact? Bel: 030 - 634 05 40

HomeOver onsNieuwsBosch Car Service Vrielo en Autobedrijf van Roo...

Bosch Car Service Vrielo en Autobedrijf van Rooijen bundelen krachten

Bosch Car Service Vrielo & van RooijenVanaf 1 december 2018 vormen Bosch Car Service Vrielo en Autobedrijf van Rooijen een universeel bedrijf. De twee bedrijven, die voorheen hemelsbreed 400 meter van elkaar verwijdert waren, gaan verder onder de naam Bosch Car Service Vrielo & van Rooijen. Ze betrekken het pand van Bosch Car Service Vrielo aan de Parkerbaan 3.

Autobedrijf van Rooijen is al 32 jaar een begrip in Nieuwegein. Eigenaar Jaco Knoop van Bosch Car Service Vrielo kent eigenaar Michel van Rooijen al ruim 25 jaar. ‘Michel gaf aan het rustiger aan te willen doen, we zagen een mooie kans om onze krachten te bundelen’ vertelt Jaco. ‘Waar Bosch Car Service Vrielo zich voornamelijk richt op zakelijke klanten, heeft Autobedrijf van Rooijen alleen particulieren klanten. Door de krachten te bundelen kunnen alle klanten optimaal geholpen worden’.

Er zal voor klanten niet veel veranderen. De bekende gezichten van Van Rooijen zijn ook in het ‘nieuwe’ bedrijf terug te zien. Door de uitbreiding, kan het bedrijf zich goed richten op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Zo zullen er bij Vrielo & van Rooijen ook elektrische auto’s in de werkplaats te zien zijn en blijven zij zich daarin door ontwikkelen. Als officiële Bosch Car Service garage volgen en profiteren zij volop van de innovatie van dit sterke, internationale merk.